Pályázati felhívás

PÁRATLAN HELYZETEK
című fotókiállítás megrendezésére
Ismersz olyan anyát, aki egyedül neveli a gyermekét?
Mit gondolsz, egyáltalán van segítsége?
Bírja egyedül? Te látod őket?
Valaha belegondoltál már, hogy milyen nehézségei vannak egy egyedülálló anyának?
Most te is segíthetsz abban, hogy láthatóvá tedd a problémáikat!
A Holdam Egyesület pályázatot hirdet civil szervezetek számára PÁRATLAN HELYZETEK című fotókiállítás megrendezésére. A képek közelebb viszik az embereket ahhoz, hogy megismerjék a gyermeküket egyedül nevelő anyák hétköznapi küzdelmeit. „Nálad mi csapja ki a biztosítékot?” Ezt a kérdést tette fel Tuczai Rita antropológus – fotós, aki a kortárs fotózás trendjét követve a kollaboratív art technikáját alkalmazta, és a fotó alannyal közösen együttműködve hozta létre a kiállítás falaira kerülő képeket.
A Holdam Egyesület vállalja, hogy a legjobb három pályázónak ingyenesen eljuttatja a helyszínre az általunk elkészített fotókiállítást (12 darab 50X50 cm méretben, képaláírásokkal), a kapcsolódó utcai performansz lebonyolítását, valamint a témához kapcsolódó mélyítő beszélgetés levezetését és moderálását.Holdam Egyesület | Egyedülálló Anyák Hangja http://www.holdam.hu/egyedulallo-anyak/
Kik pályázhatnak?
Civil szervezetek vagy informális csoportok, akik nőkkel, gyerekekkel, családokkal foglalkoznak, segítik közösségi aktivitásukat, valamint lelki, szociális fejlődésüket. 
Hogyan?
Az alább felsorolt szempontok szerint készítsd el pályázatodat:  Mutasd be a szervezetedet, csoportodat – hol tevékenykedtek, mivel foglalkoztok! (max. 1000 karakter)  Írd le, hogy miért tartod fontosnak, hogy kiállítsd az egyedülálló anyák páratlan helyzeteit bemutató fotókat! (max. 500 karakter)  Mutasd be, milyen kísérő programot szervezel a kiállítás mellé és milyen helyszínen? (max. 1000 karakter)
Pályázatodat küldd el 2015. november 13.-ig az egyedulalloanyakhangja@gmail.com e-mail címre, a tárgyban feltüntetve: Páratlan helyzetek fotókiállítás – pályázat.
A kiállítás megszervezésével vállalod, hogy azt előre egyeztetett időpontban és helyen megszervezed, a programot meghirdeted, az esemény sajtónyilvánosságát biztosítod. Fotókat készítesz az eseményen, amelyeket elküldesz nekünk, kitölteted a jelenléti íveket és íratsz az általunk biztosított vendégkönyvbe, amelyben az érdeklődők véleményét, hozzászólásait, javaslatait gyűjtjük.
A pályázat elbírálásának határideje: 2015. november 18.
A kiállítás pályázható időpontjai:  2015. november vége-december  2016. január  2016. február
Amennyiben a pályázással kapcsolatban kérdésed van, azt az egyedulalloanyakhangja@gmail.com e-mail címen teheted fel, vagy a +36 46 320 221-es telefonszámon, ahol keresd Rácz Lindát, vagy Gruber Gabriellát.

Címke: