2020. november 24-ei online műhelymunka képei

Nagyon nehéz időszak volt ez szervezetünk életében, ugyanúgy, mint mások életében. A tavaszi időszakban a COVID járvány miatt nem tudtunk úgy találkozni, ahogy szerettünk volna, s ahogy terveztük. A megváltozott helyzetre való tekintettel, sajnos nem tudunk a szokásos módon műhelymunkát sem tartani. Az új helyzet azonban új megoldásokat követelt.

Meghívó 2020. november 24-ei ONLINE műhelymunkára

Kedves Műhelytagok!
A megváltozott helyzetre való tekintettel, sajnos nem tudunk a szokásos módon műhelymunkát tartani. Az új helyzet azonban új megoldásokat követel. Szeretnénk egy újfajta dolgot kipróbálni, élni az internet adta lehetőséggel.

2020. szeptember 29-ei műhelymunka képei

Egy egri vár sétával egybekötött látogatást tettünk a Gárdonyi Géza Emlékházban, ahol „Lányok, nők, szerelmek, csalódások Gárdonyi életében” címmel sétavezetőnk Badacsonyi Ferencné Bohus Gabriella, idegenvezető tartott számunkra előadást.

Csajos Nap 2020. 09. 24.

Egy kötetlen hangulatú közös főzést szerveztünk egyesületünk tagjaival. Jó volt újra együtt lennünk, hiszen a tavaszi időszak óta a járvány miatt nem volt erre lehetőségünk. Finom kajákat készítettünk, ettünk-ittunk, a következő időszak feladatairól beszélgettünk.

Esélynap 2020. 09. 24.

Részt vettünk a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége által az Eszterházy téren megrendezett Esélynapon.

Címke: 

Meghívó 2020. szeptember 29-ei műhelymunkára

Kedves Műhelytag/ok!
Ezúton tisztelettel meghívunk a Női Esélyegyenlőségi Civil Csoport soron következő műhelymunkájára, melyet a Koronavírus második hulláma miatt nyitott térben szervezünk, a következőképpen:
ideje: 2020.09.29. (kedd) 14.00 óra,
helye:egy egri vár sétával egybekötött Gárdonyi Géza Emlékház látogatás
Találkozó: 14.00 órakor az Egri Civil Ház előtt

Tervezett témája:
Lányok, nők, szerelmek, csalódások Gárdonyi életében.
Meghívott előadónk, sétavezetőnk: Badacsonyiné Bohus Gabriella, idegenvezető

2020. augusztus 5-ei műhelymunka képei

A Heves Megyei Tehetségsegítő Tanáccsal való több éves, eredményes együttműködésünk keretében került sor 2020. augusztus 5-én egy szakmai műhelymunka megszervezésére az Női Esélyegyenlőségi Civil Csoport tagjainak részvételével, ahol 25 fő vett részt. Egy nagyon remek előadást hallhattunk Szabó Győzőné pszichológus előadásában a „Tehetséggondozás szülői szemmel” címmel.

Lakitelek 2020. 08.04.

A Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében és meghívására a „Civil Érték” Közhasznú Egyesület és az Egri Barátnők a Jövőért Egyesület képviseletében 12 fő utazhatott 2020. 08.04-én Lakitelekre. Körséta keretében megtekintettük a Hungarikum Ligetet, a Nemzeti Művelődési Intézet székházát, majd egy színházi előadást tekintettünk meg.

Címke: 

Nagycsaládos nyári napközis tábor 2020. 07.27-31.

A Nagycsaládosok Egri Egyesülete sikeresen pályázott az IFJ-GY-20-A ifjúsági pályázaton, melynek keretében 2020. 07.27-31. között nagycsaládos nyári napközis tábor megszervezésére került sor. A pályázat együttműködő partnereként a „Civil Érték” Közhasznú Egyesület részt vett a pályázat megírásában, szervezésében, lebonyolításában, a pályázati beszámoló elkészítésében. Szintén együttműködő partnerként részt vett az Egri Barátnők a Jövőért Egyesület is.
A program keretében 15 gyermek nyári szabadidős programjait 4 kísérő és 2 önkéntes segítségével biztosítottuk.

Meghívó 2020. augusztus 5-ei műhelymunkára

Kedves Műhelytag/ok!

A tavaszi koronavírus járvány miatt sajnos ez idáig nem tudtunk találkozni. Bízunk benne, hogy a
megfelelő szabályok betartásával már biztonságosan meg tudjuk tartani következő tervezett
programunkat, melyre szeretettel várunk Benneteket.
Ezúton tisztelettel meghívunk a Női Esélyegyenlőségi Civil Csoport soron következő
műhelymunkájára, melynek

ideje: 2020.08.05. (szerda) 10.00 óra,
helye: Egri Civil Ház, nagyterem
Tervezett témái:

1. Tehetséggondozás szülői szemmel

Előadó: Szabó Győzőné pszichológus

Oldalak

Subscribe to Civil Érték RSS